Keyword

Topic-icon Missing polies on the Ferret

  • Suralin
  • Suralin's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
10 years 7 months ago - 10 years 7 months ago #8935 by Suralin
Missing polies on the Ferret was created by Suralin
I posted this over at HLP already, but I wanted to post it here as well, since I heard the WCS folks didn't frequent the HLP sub-board much.

I was in the middle of reskinning a bunch of Confed stuff to have green highlights, and noticed that the Ferret's missing two polies on an intake and one on the hull.
Attachments:
Last edit: 10 years 7 months ago by Suralin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • KeldorKatarn
  • KeldorKatarn's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
10 years 7 months ago #8937 by KeldorKatarn
Replied by KeldorKatarn on topic Missing polies on the Ferret

Suralin wrote: I posted this over at HLP already, but I wanted to post it here as well, since I heard the WCS folks didn't frequent the HLP sub-board much.


More like not at all, since that website has mostly a bunch of retards, but ah well.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Suralin
  • Suralin's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
10 years 7 months ago #8941 by Suralin
Replied by Suralin on topic Missing polies on the Ferret
Meh, that's neither here nor there. I just wanted to put this out there, so that someone who wants to can fix it. (I'd do it myself, but my modeling skills are nonexistent.)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: TParisdamsonThorarisian
Time to create page: 0.138 seconds