Keyword

Topic-icon Bug report: Graphic issue during auto pilot - mission 1

  • shredher
  • shredher's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
More
11 years 10 months ago #5180 by shredher
On the first mission of the Darkes Dawn Campaign:
I cleared the flight deck and saw the shuttle in front of me. For no reason at all I added it to my Escort-list and matched speed (permanent match (ALT-m)).

I received my orders and advanced to Nav 1.

Then, while engaging auto-pilot:
The view changed inside the shuttel and played the auto-pilot sequence, always having the shuttle's chassis shifting back and forth with redrawing issues (old chassis positions were only partially deleted while moving). Yet I got a clear view on my fighter group through the shuttle's bow window ;)

I deleted the shuttle from the escort list at Nav 3. No effect. Still inside, shifting (but only during autopilot-sequences).

Mission 2:
Everything's back to normal again.

Hope that helps!

All the best and thanks for that great game!
Michael

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #5181 by tolwyn
We'll look into it. If it is not too much trouble, please fill in a ticket here: mantis.wcsaga.com. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • shredher
  • shredher's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
More
11 years 10 months ago #5182 by shredher
Not at all.

........done

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: TParisdamsonThorarisian
Time to create page: 0.128 seconds